Boost Sessie

voor een duw in de juiste richting

Zit je even vast?

Je hebt al veel aan jezelf gewerkt, maar je loopt toch weer even vast. Je zoekt weer die bevestiging bij jouw ouders. Je loopt vast op je werk met die ene collega, toch weer je grenzen over. Of wil je graag inzicht in een situatie thuis met je partner of kinderen.

Helemaal niet gek, want je loopt altijd wel weer tegen iets aan. Je hebt al veel geleerd en kunt het misschien wel zelf. Maar soms heb je iemand nodig met een frisse blik die je net die boost of dat ene inzicht geeft dat je zelf niet kunt zien. Of je weer even op een ander niveau kan brengen, zodat je weer verder kunt.

Dan kun je een boost-sessie gebruiken.

Wat houdt een Boost-Sessie in?

De sessie is op basis van een uurtarief a €75,-

De sessie duurt zolang als nodig is. Dit kan 1 uur zijn, maar ook 2,5 uur. Dit is afhankelijk van jouw vraagstelling en wat jij aankunt.

Ik werk met opstellingen, innerlijk kind, reading, healing. Wat er nodig is om tot jou kern te komen.

We pakken direct je probleem aan

Reviews

Ik kwam bij Jeske voor een familie-opstelling. Jeske heeft een fijne, rustige energie. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak.


Na een korte kennismaking stelden we mijn vraag op. Jeske is zorgvuldig en respectvol bij het invoelen in de diverse gezinsleden en in het verwoorden van wat ze voelt.

De opstelling heeft mij heldere inzichten gegeven en duidelijkheid over welke stappen ik moet zetten om een doorbraak te creëren. Na de opstelling merkte ik meteen al een verandering in de energie binnen het gezin. Magisch hoe dat werkt met opstellingen. Je legt een situatie voor, zet de betrokkenen op de plek zoals jij dat beleeft, Jeske voelt in en de hele situatie krijg je beschreven door de ogen van de betrokkenen. Dat is ontzettend waardevol om inzicht te krijgen in hoe je met een situatie om moet gaan. Wonderlijk om te zien dat er meteen wat veranderd in de energie in het gezin. Dankbaar dat ik bij jou mocht komen voor deze opstelling Jeske.

Eefje

In het begin was ik wat onwenning, maar Jeske weet je snel op je gemak te brengen. Ze begeleidt je door je gevoelens heen. Ze mogen er zijn en niets is goed of fout. Jeske voelt je goed aan en weet op de juiste momenten de juiste dingen te zeggen.
De familie opstelling maakte voor mij veel dingen duidelijk. Dat waren verdrietige dingen maar ook fijne dingen. Ook hierin begeleidt ze je erg goed en laat het je gewoon voelen. Zonder angst, zonder oordeel en gewoon zoals het er is. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt. In een veilige omgeving, met Jeske naast je.

Nicole

Bij Jeske ben je in goede handen. Ze voelt heel zuiver en heeft een hele zachte energie waardoor je je meteen kan ontspannen. Ik in iedergeval wel! Het is fijn dat we zowel binnen als buiten een sessie hebben gedaan. Ze legt liefdevol de vinger op de zere plek. Ze combineert Healing, Reading en Opstellingwerk wat heel compleet voelt voor mij.

Echt een aanrader om eens een sessie te ondergaan.

Kirstie

CAT-GAT2023 logo's
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Adres:
't Zand 42
4707 VX Roosendaal

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden