De magie van de biotensor

Door Jeske

De eerste keer dat ik iemand zag werken met een biotensor, dacht ik; Hoe dan? Wat gaaf! En dat allemaal op basis van energie.

Maar hoe werkt dit dan? Bio betekent leven, alle levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resonantie staat voor meetrillen.
Er vanuit gaande dat alles in essentie energie is, kun je dus alles meten met een biotensor. De mens bestaat dankzij de uitwisseling van energie. Van hieruit kun je verstoring in de energie meten. Verstoringen kunnen ziekten zijn of energie die niet van jou is (zoals entiteiten, of energie van anderen die je mee hebt genomen)
Mijn biotensor is echt van mij, gekozen voor mij en afgestemd op mijn energie. En met mijn biotensor kan ik meten bij mijzelf, maar ook bij een ander. Dit kan ik zowel live als op afstand. Bv online, via een foto of middels een energetische verbinding.

Ik kan verschillende dingen meten. Zoals voeding, intoleranties, allergieën voor stoffen, hoeveelheden, wat gezond is voor jou lichaam. Maar ook of je bepaalde oliën of vitamines kunt gebruiken en welke dan, welke hoeveelheden en hoe vaak per dag. En ook of er geopatische belasting of elektromagnetische velden zijn.
Met de biotensor kan ik negatieve energie afvoeren, dus aangehaakte energie, pijnenergie. En vervolgens kan de biotensor helende energie toevoegen. Opdat het lichaam zichzelf kan gaan herstellen.

Mijn eerste eigen ervaring met de biotensor was bijzonder. Want waar we test vragen stelden, ontdekte ik dat ik niet mama van 2 kindjes ben, maar mama van 3 kindjes. Ik ontdekte dat mijn oudste een van een ongeboren tweeling was. Al heel vroeg in de zwangerschap stierf dit vruchtje. Maar wat hier verder nog uitrolde, was een hele mooie ervaring.
Met de biotensor ontdekte ik dat dit zieltje van het ongeboren vruchtje nog bij mijn dochter was. En ineens viel alles op zijn plek. Mijn dochter had woede aanvallen, waarbij ze aangaf dat het leek of zij het niet zelf was. Ja, hoe moet je dat nu interpreteren.
Met de biotensor bleek dat de energie van het ongeboren zieltje dat zoveel invloed had op haar systeem, dat zij dit gevoel ervaarde. Ik heb het zieltje bedankt dat zij mijn dochter had begeleid bij de overgang vanuit de zielenwereld naar aarde en aangegeven dat zij in licht en liefde terug mocht keren naar het universum. De biotensor begon als een razende te draaien.
Sinds die sessie heeft mijn dochter nooit meer dusdanige heftige woede aanvallen, waarbij ze aangeeft dat ze het gevoel heeft te worden overgenomen. Dat liet mij voelen dat werken met een biotensor heel mooi is.

Ik werk er nog regelmatig mee, mede ook om mijn coachees te laten zien wat ik van binnen al voel. Maar ook om te testen welke olie ik kan gebruiken of welke edelsteen mij die dag het beste dient. Of gewoon als ik een vraag heb, waar ik bevestiging bij nodig heb.
Het is zo een mooie manier van werken. En het leuke is dat iedereen het kan! Lijkt het jou leuk om dit leren?

Laatste blogs

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAT-GAT 2024
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden