Deel 1; de start van terugkeren diep in mijzelf

Door Jeske

Een jaar geleden deed ik iets wat mijn hele leven op zijn kop zette. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Ik besloot dat ik graag een truffelceremonie wilde doen. Dit omdat mijn hoofd echt zo erg in de weg zat. Ik wilde onderzoeken wat daar nog onder zat en wat ik kon doen om mijn hoofd niet te laten domineren.

De truffelceremonie was bijzonder. Vanaf een afstand kon ik de discussie horen tussen mijn hoofd, mijn lijf en mijn ziel. Eigenlijk moest ik er keihard om lachen.

Daarnaast lag er ook vrouwelijk trauma van mijzelf in dit leven en in vorige levens in mijn baarmoeder opgeslagen. Maar niet alleen van mijzelf, maar van alle vrouwen in de hele wereld in het nu en in vorige levens. Ik droeg de last van hen allemaal. Het meisje dat niet gewenst was, de vrouw die verkracht was, de vrouw die geen kindje kon krijgen, de vrouw die een doodgeboren kindje had gekregen, de vrouw die haar kindje verloor, de vrouw die vastzat in een slechte relatie, de vrouw die vastzat in zichzelf. De vrouw die geen vrouw mocht zijn. Wat deed dit pijn! Tijdens de ceremonie mocht ik gaan helen. En langzaam zakte de pijn weg. Maar ik besefte me dat ik hier echt nog wel meer tijd voor nodig zou hebben.

Na de reis heb ik een andere relatie gekregen met mijn hoofd. Truusje heet ze. En ze is een onderdeel van mij, net als mijn lichaam en mijn ziel. En ik houd van ze alle 3. En soms mag ik Truusje gewoon lekker bedanken voor haar aanwezigheid, maar ik hoefde er niet meer naar te luisteren. En dat gaf een hoop rust en inzicht.

Enige dagen later mocht ik twee dagen mezelf onderdompelen in een spiritueel festival. Workshops volgen, muziek maken, verbinden. En daar mocht de integratie van mijn truffelceremonie starten. Van Kundalini awakening naar shamanic voicehealing, van wombhealing naar lichttaal en een ademsessie om in het ijsbad te gaan. Hier mocht ik heerlijk diep duiken, ontdekken, voelen. Het was WOW! Diep en intens! (Dit festival heeft er ook voor gezorgd dat we nu zelf iets organiseren op 7 oktober 2023).

En na deze dag mocht ik nog de integratiesessie ontvangen van de truffelceremonie waar ik een hele diepe intense sessie met de energie van Hathor mocht ontvangen waarin we mijn hart gingen openen en ik liefde mocht ontvangen. Maar vooral de liefde voor mijzelf mocht voelen. Diep in mij en in mijn hele systeem voelde ik dat dit het begin was.

En daar was de priesteressentraining!!!

Binnekort deel 2 van mijn reis!

Laatste blogs

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAT-GAT 2024
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden