Cacao Ceremonie

In verbinding met je hart

Diepe verbinding met je hart

Middels een cacaoceremonie kun je dieper in verbinding komen met je hart. De rauwe ceremoniele cacao is een hartopener.

In een ceremonie verbinden we ons met jou intentie en drinken we de cacao. Hierna neem ik je mee in een reis die passend is bij jouw intentie.

Soms mag je lekker ontvangen, zakken in een meditatie, luisteren naar de muziek, samen chanten. En soms neem ik je mee de diepte in middels een transreis, een visualisatie of een innerlijk kind sessie.

De sessie is helemaal afgestemd op jou in het moment en kan elk moment aangepast worden naar wat jij nodig hebt. Niets staat vast, ik stem me volledig af op jou. Geef je over aan de flow en ervaar, voel en heel pijnstukken die voorbij komen.

 

De sessie vind plaats in mijn fijne liefdevolle ruimte aan huis, waarin ik alle tijd neem voor jou en jouw proces. Waarin jij volledig gezien wordt en gedragen wordt door mij en de spirits die aanwezig zijn.

Cacao ceremonie

De ceremonie duur ongeveer 3 uur in mijn ruimte aan huis in Roosendaal.

Helemaal voor jou alleen, met je partner of samen met vriendinnen. Tot 4 personen is het in mijn praktijk, bij een grotere groep is er een andere locatie. voor meer info, neem even contact op.

Uitwisseling bij 1 op 1 ceremonie is €222, dit incl cacao, intake en coaching/healing

Tijdens de intake stemmen we af op jouw intentie. De cacao komt van Spirit of cacao. Van tevoren stem ik mij af op de juiste soort passend bij jou en je intentie en welke kruiden ik toevoeg.

Tijdens de ceremonie drinken we de ceremoniele cacao en neem ik je helemaal mee op een reis passend bij jouw intentie en passend wat op dat moment door mij heen stroomt. Dit kan een visualisatie, innerlijk kind reis of een trancereis zijn. hierin begeleid ik je middels mijn drum of andere instrumenten en muziek.

De cacao

De eeuwenoude traditionele ceremonies werden gehouden bij de Azteken, Inca’s en de Maya’s

De cacao wordt gebruikt als een heilige drank om je in verbinding te brengen met je intuitie en je hart.

Cacao is het medicijn voor je hart, voor de liefde in jezelf. Het heeft een positief effect op je stemming, ze geeft je een euforisch gevoel.

Cacao is een van de meest gezonde drankjes, maar er zijn ook CONTRA-INDICATIES: gebruik je medicatie voor hart of bloeddrukproblemen. ook bij zwangerschap en borstvoeding raad ik je even aan contact op te nemen.

Twijfel je ergens over of heb je vragen, neem dan contact met mij op. 

CAT-GAT 2024
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden