Waskaart

voor inzichten en richting

Een waskaart voor jou

Encaustic Art is een mooie naam voor een waskaart. Maar wat doe ik nu precies en wat kun jij er mee?

Ik werk met blokjes bijenwas, een klein strijkijzertje en speciaal papier.

Ik stem mij af op jou foto en maak geheel intuïtief een waskaart. De kleuren pak ik intuïtief. Echter de manier waarop ik te werk ga, hoe tevreden ik ben over de kaart en welke gedachten, emoties er opkomen. Dat zegt allemaal iets over jou.

Ik voel waar deze emoties, gedachten en gevoelens bij passen in jou leven op dit moment.

Maar ook de wastekening zelf vertelt mij een heleboel. Welke kleuren heb ik gebruikt. Zie ik er beelden in. Dit kan van dieren, tot planten, engelen, maar ook familieleden zijn. En wat willen die jou allemaal vertellen. 

Met een waskaart kan ik in korte tijd onbewuste processen naar boven halen, die heel verhelderend kunnen werken. Je ontdekt waar je nu staat en welke stappen je zou kunnen nemen.

De waskaart brengt je de boodschap van het universum en geeft je richting. Maar onthoud dat je elke stap zelf zal moeten nemen.

Laat de waskaart hierin jouw gids zijn.

Waskaart met eenvoudige reading

De waskaart krijg je thuisgestuurd en de reading krijg je als bijlage via de mail.

Met deze reading krijg je direct inzichten en vallen puzzelstukjes op zijn plek.

Vragen mag je altijd stellen via de mail.

€57,-

Waskaart met uitgebreide reading

De waskaart krijg je thuisgestuurd en de reading krijg je als bijlage via de mail.

Ik gebruik tarot en orakelkaarten kaartleggingen.

De kaartleggingen zorgen voor een extra verdieping op de reading, waardoor je nog meer duidelijkheid krijgt.

30 minuten online contact om de waskaart te bespreken en je vragen te beantwoorden

€97,-

Reviews

Jeske, een half jaar geleden heb je een intuïtieve waskaart Reading voor me gemaakt. Toen haalde ik er vooral uit dat ik een grijs muisje was en me verstopte. Dit mocht als eerste aan bod komen en heeft me geholpen om mezelf veel meer te laten zien. Net heb ik de Reading nog een keer geluisterd en zoveel meer punten uit de Reading zijn het afgelopen half jaar aan bod gekomen. Latten die te hoog lagen, irritatie-punten uit het verleden die nog niet verwerkt waren, het gevoel van even snel iets tussendoor doen waar ik een modus in mocht gaan vinden. Ik leer nog elke dag bij. En deze Reading heeft de voorzet voor al deze levenslessen gegeven! Het brengt me zoveel groei! Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor!
Ilse

Ik heb een meerdere sessies  en een waskaartreading bij jeske gedaan.

De chakra reading was erg fijn maar ook confronterend. Een blokkade rondom rouw van mijn vader wist zij me te helpen hoe dit los te krijgen. Na de reading voelde ik me best moe maar was de druk in m’n hoofd minder.

Bij Jeske een engelenopstelling gedaan. De punten die naar boven kwamen tijdens de opstelling, zijn ook echt de dingen waar ik tegenaan loop. Daarnaast merkte ik dat mijn lichaam erop reageerde. Letterlijk op pauze gaan kwam er uit de opstelling naarvoor en eenmaal thuis merkte ik dat m’n lichaam ook echt moe is en de pijn in de benen ook meer aanwezig is. Erg fijn ervaring.

De waskaart reading was ook speciaal. Alles wat jeske intuïtief aangaf klopte ook. Ik kreeg kippenvel toen ik de reading las. Jeske is een lieve vrouw die passie heeft voor haar intuïtief coachen. De ruimte waar ze haar praktijk heeft straalt warmte uit en voelt fijn aan.

Sarita

Ik ontving van Jeske de waskaart, waar ik met eigen verbeelding een mooie rotspartij in zag. Bij het lezen van de omschrijving werd me duidelijk dat je er veel meer in kan zien. Jeske heeft een uitgebreide omschrijving toegevoegd wat elk punt op de waskaart betekent. Het is leuk om op deze wijze een stuk te lezen over jezelf waarin ik mezelf zeker herken en nog verder kan ontdekken en ontwikkelen. Buiten dat ziet de waskaart er ook mooi uit!

Vera

CAT-GAT 2024
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden