Truffel Ceremonie

In diepe verbinding met je ziel

In diepe verbinding met je ziel
Middels een truffelceremonie kom je in diepe verbinding met je ziel.

Mogelijk loopt je al langer vast op bepaald gedrag, een bepaalde trigger of een trauma, waar je elke keer maar niet doorheen komt.

Of je wilt eens op een mooie diepe manier verbinden met je ziel om te ontdekken wat je hier mag doen, wat je volgende stappen mogen zijn.

De truffel is een heel mooi en zacht plantmedicijn dat je meeneemt in de diepte in connectie met je ziel om je dat te laten zien wat er gezien mag worden.

Elke stap in het proces wordt rustig genomen op jouw tempo. Tot jij klaar bent om te verbinden met de truffel. Daarna begeleid ik jou tijdens je reis op de manier die voor jou nodig en passend is.

En na het terugkomen hier op aarde, eten we samen om weer helemaal te landen.

De sessie vind plaats in mijn fijne liefdevolle ruimte aan huis, waarin ik alle tijd neem voor jou en jouw proces. Waarin jij volledig gezien wordt en gedragen wordt door mij en de spirits die aanwezig zijn.

Truffel ceremonie
De ceremonie bestaat uit 3 delen. Een telefonische intake, de truffelceremonie van circa 8 uur en de integratiesessie een week later van circa 3 uur.
Helemaal voor jou alleen, met je partner of samen met vriendinnen. Tot 2 personen is het in mijn praktijk, bij een grotere groep is er een andere locatie. voor meer info, neem even contact op.
Uitwisseling bij 1 op 1 ceremonie is €666, dit incl truffel, maaltijd, intake, ceremonie en integratiesessie
Tijdens de intake stemmen we af op jouw intentie. Vanaf dat moment begint de reis al en kan er bewust en onbewust al processen plaatsvinden. Schroom ook niet om tussentijds contact op te nemen.
Tijdens de ceremonie landen we eerst en bouwen we jou altaar. We maken verbinding met je intentie en pas wanneer jij je klaar voelt, mag je verbinden met de truffel en deze innemen.

De truffel

Plantmedicijnen worden al eeuwenlang gebruikt door inheemse stammen over de hele wereld in sjamanistische rituelen en ceremonies.

De werkzame stof van de truffels is Psylocibine. Dit wordt door ons lichaam omgezet naar de psychoactieve stof Psylocine.

Tijdens de reis worden in je hersenen nieuwe verbindingen gemaakt of worden verbroken verbindingen herstelt
Voor de truffel zijn er ook CONTRA-INDICATIES: gebruik je medicatie voor psychische klachten, dan adviseer ik je (indien mogelijk) af te bouwen onder begeleiding van een arts en 3 manden na het stoppen contact op te nemen. Ook bij zwangerschap en borstvoeding raad ik deze ceremonie af. Bij het gebruik van andere medicatie adviseer je contact op te nemen met je eigen arts.
Twijfel je ergens over of heb je vragen, neem dan contact met mij op.
CAT-GAT 2024
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden