Energetische sessies

Ja! Je mag echt hulp vragen!

Op je werk vraagt die ene collega of je haar kunt helpen, maar je hebt het al zo druk, maar wat als je ‘nee’ zegt? Wat zouden ze dan van je denken? Dus je zegt toch ja, maar eigenlijk…. 

Je hebt gekookt, de kinderen vragen je aandacht, de tafel moet afgeruimd worden en je kind vraagt of je de sportkleding voor morgen al hebt gewassen. Shit, dat moet ook nog.

Je bent net even neergeploft op de bank, uitgeput van je lange werkdag. Je moeder komt binnen en ziet de schone was staan. Die zou je echt moeten opruimen, anders hoopt het op.

Je houd al die ballen hoog en vraagt je af of er ooit een eind aankomt. Je zit in een overlevingsstand en komt niet toe aan dat ene leuke boek, even in bad of simpelweg even rust. Je geniet niet meer van sporten of een afspraak met een vriendin, alles voelt als moeten. En je gaat maar door en door en door! 

Hoelang wil je nog doorgaan? Wordt het nu eens niet tijd dat je met je kopje thee en je koekje op de bank kruipt, zonder dat je je schuldig voelt.

Wanneer is dit traject voor jou geschikt?

Wil jij ‘nee’ zeggen tegen je collega’s, kinderen of partner?

Wil jij op de bank ploffen met een boek, terwijl er nog genoeg te doen is?

Wil jij zelf bepalen wanneer jij de was gaat strijken?

Wil jij de kinderen naar de oppas brengen om zelf een dagje weg te gaan?

En dat allemaal zonder je schuldig te voelen naar je kinderen, partner, collega’s of wie dan ook?

Wat houdt een traject in?

Ik werk onder andere met opstellingen, reading/healing, visualisaties, innerlijk kind, zelven, hypnose en voice dialogue.

Ik werk intuïtief en dus niet met een vaste planning

Er zijn meerdere opties mogelijk. NA een kennismakingsgesprek bepalen we samen waar je mee start. Is het 5, 10 of 20 uur?

Mogelijkheid tot live en online, met het advies voor enkele sessies live

De prijs is afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt

Deelname aan een workshop intuitieve ontwikkeling

Betalen in termijnen is mogelijk

Reviews

Perfectionistisch, moeite met het loslaten van controle en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel.

Het zijn zomaar wat zaken die centraal staan in mijn leven. Van jongs af aan en heeft me gevormd tot wie ik nu ben.

Samen met Jeske ben ik dieper gaan kijken en voelen. Altijd rennen en zorgen voor anderen, maar ik kwam tot de conclusie dat ik daarbij mijzelf vergeet. Door de sessie heb ik geleerd bewust mijn tijd te nemen en mijn rust te pakken. Luisteren naar het ‘kleine meisje’ in mij. Zo waardevol om onder al die lagen te kijken en onder het stoere masker te kijken.

Een bijzondere ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem.

Debby

Als ik iets over Jeske wil schrijven, weet ik niet waar ik moet beginnen. Deze vrouw kan zo verschrikkelijk veel!
Jeske, iedere keer verbaas jij mij weer hoeveel tools jij in jou hebt om in te zetten. En tools vind ik eigenlijk geen goed woord, want dat voelt als een soort trucje en dat is niet wat jij doet. Jij lijkt het woord intuitie uitgevonden te hebben, zo goed kan jij dat volgen.

Het komt iedere keer op hetzelfde neer: jij ziet, voelt, luistert en hoort met al jouw zintuigen wat ik nodig heb. Je werkt niet met een plan of hokjes, jij doet precies wat nodig is. En je zegt ook nog eens de goede dingen. Dat is zacht en lief als dat nodig is, maar je kan ook pittige vragen stellen waardoor ik meer bewust wordt en zelf ga nadenken. Je brengt mij constant in beweging als ik het gevoel heb in mijn gevoelens, emoties, gedachten of zelfs oordelen vast te zitten. Je komt niet met oplossingen, maar je laat het uit mijzelf komen. Je maakt mij sterker, weerbaarder maar ook meer bewust van mezelf, mijn patronen, valkuilen en kwaliteiten. En je geeft een schop onder mijn kont als ik het nodig heb. Nooit met een oordeel, altijd uit een goed hart.
Dankjewel lieverd, voor alles wat je voor mij gedaan hebt!

Marcella

Toen ik het traject begon had ik nog geen einddoel voor ogen. Ik ging er heen met een houding van: ik zie wel wat er op mijn pad komt. Door het invullen van het intakeformulier en het bespreken hiervan met Jeske bij de eerste sessie kwam er al gelijk wat naar boven.

Hiervoor kreeg ik kleine tips om toe te passen in het dagelijks leven. Ik vond het erg fijn dat deze punten klein waren, omdat ze anders als een opgave kunnen voelen voor me. Bij de volgende sessies, was er steeds een korte terugblik op de tijd ervoor. Soms voelde dat punt prima en had het geen vervolg nodig en soms ook wel. Dan gingen we op een andere manier aan de slag.

Voor mij is het traject erg waardevol geweest. Ik had moeite met tijd voor mezelf nemen zonder mij daar schuldig over te voelen, trok me erg veel aan van wat andere mensen van mijn handelingen vonden en leefde vooral op verstand in plaats van op gevoel. Ook heb ik geleerd om me van te voren al te weren tegen prikkels als ik weet dat ze gaan komen, bijvoorbeeld op mijn werk als juf zijnde, maar ook leerde ik wat ik kan doen als ik overprikkeld ben.

Ik vond het erg fijn praten met Jeske. Ik durfde alles tegen haar te zeggen wat in me op kwam. Al met al ben ik erg blij dat ik het traject gestart ben.

Jeske, heel erg bedankt!

Anouk

CAT-GAT 2024
Jeske Bominaar - Transformationeel & Intuïtief coach

Jeske Bominaar
Medicijnvrouw

Mobiel: (+31) 06-48319691

Email: info@jeskebominaar.nl

Btw-id: NL 003652742B53
KVK: 82192448

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden